Ankars rullar framåt

Morsning alla dårar som kikar in denna tråkiga blogg =) Det stannar upp ibland och man både glömmer och orkar inte skriva.

Senast jag skrev var om City matchen, det var en glad man som skrev de inlägget då. Fick några bilder i efterhand av Lunta som jag lovade lägga upp så här kkommer dessa.


Bollplock innan match.



Tarkan pustar ut.



Lunta och Sahlén in action.



MÅÅÅÅÅL!!!



Antar att du är nöjd med denna bild Tarkan =)



Fint jobb i försvaret.



Sebbe väntar in bollen för direktskott.



De vita gossarna lyckades inte få in bollen =)


Vi har gått vidare och helgen som var matchade vi igen mot de betydligt yngre laget än oss BK Sundsvall. Ett löpstarkt lag med mindre rutin och tanke skulle jag vilja påstå. Dom tog vara på våra misstag och använde de som sitt anfallsspel heltr enkelt. Något annat anfallspel tyckte jag inte dom hade. Vi slarvade en del med de längre uppspelen och det var där de högg som små illrar.
Tycker inte det finns så mycke att säga om den matchen förutom att vi gör det vi ska i poängväg och vinner matchen med 9-5 och tar därmed 3 nya pinnar till tabellen. VIKTIGT !!!
i gör ingen bra match spelmässigt tycker jag och alla vet att vi kan så mycket bättre, så till helgen är det bara att höjja sig några snäpp, samtliga.
Ska jag lyfta någon så måste jag skriva Sevefjord, 8 poäng på 9 mål är fan mer on ok=) sjukt bra grabben, du och pålle levererar som faen, 46 poäng tillsammans på 4 matcher. Keep on going boys =)

En lustig sak tyckter jag också var att vi blev köpta av Bk Sundsvall. Visste inte att sådant förekommer i vår serie, men de roligatse var att de spelade ingen roll för oss att Jonte står istället för Tarkan för jonte kliver så gärna in och dominerar om han får, han gör en helt ok match så de känns skitbra nu att du står i helgen Tarkan mot Brunflo=) SERIEFINAL !

Nordic tappar poäng, härligt de. Sa tidigare att Timrå blir farliga så alla lag bör se upp med dom.
City tappar poäng, mjao vad händer?
Vattjom ångar på och öser in mål mot City härnösand, mer än roligt.

Imorn är det träningsmatch mot klockarberget i nivrenahallen klockan 20.20, själv funderar jag hur fan man kan lägga en match då Granlo spelar hemmamatch men aja, bara att gilla läget. Antar att Granlo fixar de utan trumma denna gång =)
Vi laddar för match grabbar och ses imorn i kvissleby.

Tjao
#55



Första riktiga testet avklarat med bravur.

Ja såhär dagen efter första derbyt så sitter man bara och ler. Man blickar gärna bakåt och känner efter hur känslan var efter slutsignalen. En grym glädje som spred sig inom hela laget. När pålle rullade in 9-6 i öppen kasse så såg jag hur lättade alla blev. Det är matcher som denna man måste våga vinna för att lyckas i denna serie.

Sundsvall City har ett grymt lag i år, faktiskt bättre en föregående då dom även spelade en serie högre upp. Men jag anser att dom spelar med för lågt tempo. Dom är bollskickliga men ofta tickar dom bara i slow motion så man knappt behöver arbeta för att försvara. Med ett högre tempo skulle dom bli mycket mer svårmötta.

Nog om City, det var ju ANKARSVIK BK som stog för segern och de härliga 3 poängen till tabellen som ser ut enligt följande efter 3 omgångar.

 

Ankarsvik ser man i topp med full pott efter 3 omgångar. 9 poäng av 9 möjliga. 45 gjorda mål och 15 insläppta känns riktigt bra och säger väl allt. Ankarsvik är inget lag man kliver in och vinner över utan vidare, det krävs mycket för att slå oss. Vi var starka även förra året men i år är vi ännu starkare.

Hela truppen gjorde en bra insats igår. De var go i laget och peppning såväl på sidan som på planen. De syntes att gänget var peppade. De var inte speciellt svårt att hitta glöden om man säger så.

Dagens lirare måste bli våra käre Paal Sundberg. Födelsedagen kunde inte blivit bättre va =) han öser in poäng och visar att han är som Sahlén säger en av seriens klart bästa spelare. Oerhört viktig för oss. Känns som han mer kan fokusera på sitt spel nu när vi fått en till tränare som brinner för detta, Flodin, grymt arbete såhär långt.

 

Ja må han leva uti hundrade år =)

 

Tarkan gör också han en grym insats igår. Stoppar många viktiga skott i slutskedet av matchen. Även om den svettigaste räddningen kom redan i första perioden då han förnedrar City på de öppna målet =) Iof sköt dom mitt på dig i sista men vafan =)

Men beröm måste ges till hela laget, vi kämpar och sliter som ett lag, Vi vinner som ett lag och spelar som ett lag ska. En för alla, alla för en. Dom får gärna komma och säga att utvisningen avgjorde matchen men jag anser att vi är bättre än dom både i andra och tredje perioden. Tror dom hade PP i hela sista=) Domarna ville nog att matchen skulle sluta oavgjort, knappt godkänt !

Nog om de, nui går vi vidare och gör en riktigt bra träningsvecka och siktar på fjärde raka till helgen då vi möter unga BK Sundsvall. Krävs nog pigga ben då för att ta tre poäng. Men jag är inte orolig. Spelar vi som igår slår vi alla lag i denna serie...


  • 3 poäng mot Sundsvall City, helt klart helgens höjdare.
  • Giffarna pallar inte trycket, ett kval väntar om inget konstigt händer i sista omgången, lycka till !
  • Ligger riktigt nåra nu va de gäller mitt förslag till Granlos nya intro. Tror jag vinner =)

Ha en trevlig måndag.

#55

Intervju med Ankarsviks Kapten Robin Mikaelsson.

Hej Robin, hur står det till?
-Tja, bara fint tack.

Innebandyn är igång igen, hur känns det?
-Det känns Skitskoj verkligen, äntligen!

Två matcher i serien är avklarade, hur ser du på dom?
-Jag är rätt säker på att vi mött två av de lagen som blir inblandade i bottenstriden. Dessa matcher lämnar vi bakom oss. Det är nu det roliga börjar.

Vad tror du om Ankarsviks chanser i årets div 2?
-Vi blir top 3 om vi spelar som jag vet att vi kan.

Ny tuff match på söndag mot Sundsvall City, vad säger du om den?
-Det kommer bli en spännande match, typiskt en sådan match då man har ont överallt dagen efter.

Hur slutar matchen på söndag?
-Denkert hänger 7-5 struten 19:53 in i tredje, ett höstlöv från mittlinjen=)

Hur är formen personligen?
-Den börjar ta sig=) (kan alltid bli bättre)

Vad kan man förvänta sig av dig som lagkapten i år?
-Att jag alltid ger 110% på alla träningar och matcher och att jag representerar laget och föreningen på ett sportsligt och fint sätt.

Vem är hetast i laget idag?
-Vi har många som är tvärheta. Sett till sista träningen så måste jag nämna Myran och Tarkan!

Sista frågan, når giffarna allsvenskan?
-Giffarna torskar tyvärr mot Norrköping sista matchen men slaktar Gefle i kvalet!

Tack Robin för din tid och lycka till med fortsättningen utav denna säsong.
-Tackar tackar.

 


Mitt val som intro på Nästa Granlomatch!

NÅGON SOM INTE GILLAR DEN ???

 

 


Serien i full gång.

Som sagt så var seriespelet igång, och vi har ännu inte satts på prov. Vi närmar oss omgång 3 som är på söndag och möter då tuffingarna Sundsvall City som av mig iallafall är tippat som ett av två topplag när serien är färdigspelad.
Vi har hittills mött BK City Härnösand och Sollefteå. Inget utav dessa lag bjöd på något som helst motstånd så dessa matcher har vi i princip lagt bakom oss. 36 gjorda mål på två omgångar säger en del.
Jag vet inte riktigt vart vi står i årets serie men tror vi absolut kan slå alla lag. Serien kommer bestå utav 4 lag som tidigt rycker och drar ifrån de övriga i nedre delen. Ankarsvik, City, Brunflo och Nordic. Rätt säker på att dessa lag kommer rycka en del. Lägger en liten varning för Timrå med.

På söndag smäller de, säsongens tuffaste motstånd hittills, Sundsvall City. Vi har träningsmatchat mot dessa en gång i år och spelade då 11-11 efter fyll tid. Konstig match då vi får en bra start med snabba mål efter ett 5 minuters långt power play. J
a gissa vem som bjöd på den. Jag sa till honom innan matchen också att ta de jävligt lugnt men han pallade inte pressen att möta sitt gamla lag och var tvungen att proppa Runa snett bekifrån som akuten fick uppsökas.
Idag har Runa väldigt svag känsel i dessa fingrar och jag vågar lova att han med flera är rätt sugna på revanch. Men jag tror Ankars sköter de snyggare och bjuder hellre på bra innebandy än farliga proppar. Men händer de igen tror jag inte någon viker ner sig att sätta hårt mot hårt. Iallafall inte Heppa =)
Nog om den matchen. Den spelas på söndag i skönsberg kl 15.30. Kom och kika. 


Ankarsvik jobbar även för andra lag i Sundsvall. Som de flesta vet så försöker vi peppa Granlo BK Sundsvall på deras hemmamatcher så gott de går. Vi har fått rätt bra respons vad de gäller att vi låter för mycke eller för lite. Som Runa tidigare i media sagt så gör vi det för att de är en rolig grej och vi är lite för få för att börja sjunga massa sånger =) men vem vet de kanske kommer.
Jag tror att genom att höra en trumma på sidan om planen lyfter en spelare rätt mycket så det är väl huvudtanken. Försökte även förra matchen trumma mindre efter lite klagomål =) Vi jobbar på så länge spelarna tycker de känns skoj helt enkelt. Såklart också i den mån vi kan =)

Sten: Bestäm er för Nightwish- Planet hell nu som introlåt, ingen kommer bli besviken. Jag lovar.

Robin: Lycka till idag på innebandyleken, vad skulle Ankarsvik göra utan än sådan kille som dig.

Hans: Skönt iaf att sjukväskan kommit till sin hemadress, du är borta 2 ggr och nästan allt försvinner. Man blir mörkrädd.

Laget: Ladda som fan nu inför söndag för det kommer bli en sjuhelvetes match, lets play !!

Over and out !
#55


RSS 2.0