Dags för match !

Grabbar imorn är de dags för game igen. Dags att hämta nya pinnar till tabellen. Jag lägger in den varianten vi körde in i torsdags så vi alla kan studera in den noggrant för att den skall fungera imorn. Vi laddar grabbar.

 

#55


Övriga bilder ifrån Östersund/Brunflo.

tarkan, kanske vår bäste gubbe på planen under hela denna helg.

 

Full fart

 

Jonny Jack Runa


Något har hänt?



Pålle efter en lårkaka



After game



Vidare till relaxen



Massagestolen dög för Pålle



Myspys på Fröson



Viktigt med poker, tror lunta vann skiten =)



Match mot Fröson



Tobbe laddar



inför matchen



I defensiven



Inför ny period



Slutet, seger 6-7

Återkommer inför söndagens match

#55

Allesammans

Lite dötid medans tvättmaskinen arbetar. Ledig dag idag torsdag. Så skönt.
Men massa saker har man alltid att fixa så får se om den blir så lugn och skön som man alltid hoppas. Slipper iallafall riva Tobbes lagga idag då han arbetar =)

Men annars så laddar man redan nu inför den fullspäckade kvällen som med stormsteg närmar sig. Ishockey i Eon arena samt Innebandy i Höglunda.

Hoppas Timrå kan vinna en match nu då, nu när jag tar mig tid att åka dit med far min så vore det skoj om dom gjorde en fin insats och tog tre pinnar. Det behöver dom.

Innebandyn rullar på i Sundsvall som aldrig förr. Måste väl börja nämna Granlo igen. Ser riktigt bra ut för grabbarna som ångar på med vinst efter vinst. Ser helt klart ut som ni kommer hamna i toppen i år och visst känns de som en självklarhet att Sundsvall måste ha ett lag i den näst högsta serien för att överleva som innebandystad. Annars blir det svårt att kunna erbjuda alla killar som kommer hit till gymnasie mm att ha en lockande verksamhet.
Men jag tycker det roligaste av allt är att jonte hittat formen i år, iaf än så länge. Karlfan skjuter på allt och sätter nästan allt. Förutom de hårdaste bästa skotten då=) Sjukt skoj att du kommit igång så bra. Hoppas verkligen de håller i sig. 22 poäng talar sitt tydliga språk.
Men jag får kanske inte glömma att du har några lirare runt omkring dig som lyfter hela Sundsvall tillsammans med dig. Svensson, sjukt bra spelare som också börjat tokbra i år med 16 poäng=) Tror alla hans ass är till dina mål Jonte=) Lundberg, denna galna dalmas, skön lirare som bjuder på det lilla extra. Han drar väl dit publiken han. Lehnberg gör ett bra jobb där bak också. bara nämt några. Alla gör nog en heroisk insats just nu eftersom de går så bra för dom.

Men tänker inte glömma Ankarsvik. I år känns de roligare än alla tidigare år. Bra gäng med sjukt bra lagsammanhållning. Att vi än så länge i åt är obesegrade är inget konstigt tycker jag då vi har ett bra grundspel med tydliga riktlinjer om vad som ska göras på planen. Det funkar faktiskt när alla vet vad som ska göras.
Truppen är jämn och konkurrensen visar ofta sitt tydliga språk. Inför tisdagsns träning såg vi två helt nya ansikten för i år och ett gammalt. Pang sa de bara så fick vi fler duktiga lirare. Skitroligt Joel att du kom tillbaka. Vi har gjort de bra utan dig, inget snack. Men nu kan du komma in och göra det du ska och höja laget ännu mer. en rightare kan vara viktigt i ett innebandylag=)
Sen kom också Hägglöf, den gamle räven, han kan vara en av dom snabbaste lirarna jag spelat med och mot. Ättrig jävel som är jobbig att möta. Det ryktades om att du skulle lira back i år. Lycka till och välkommen till gänget igen.
Sist men inte minst en Öviksbo, Anton som studerar i stan provtränade med oss. En back som absolut visade att han kan innebandy. Spelat med ösk i div3 och tränat med div1 om jag förstog de rätt. En ung kille som jag tror kan bli en riktigt duktig innebandyspelare. Välkommen!

I helgen är det dags för match, Jemtland står för motståndet och vi spelar vår första match på hemmaplan för säsongen. Dags att försvara vår borg killar. Det fixar vi om vi bara gör det vi ska. Krigar vi för varandra som tidigare matcher så blir det ingen svår nöt att knäcka.  Tro mig.
Kanske måste välkomna Bengan till seket också. Skoj att du vill hjälpa oss och se på den näst bästa innebandyn i stan =) Ljög jag nu? Nej jag tror faen inte jag gjorde de...

Nä vi ses ikväll grabbar så kör vi en stenhård träning då vi alla visar att vi vill vara med på söndag och vakta borgen. Jag tror alla som kliver in i hallen ikväll vill visa att just jag skall spela på söndag. Vi kör gärnet så gnuggar vi på någon grym variant till helgen också.

Cheers.

#55

Ny vecka nya förutsättningar

Jaha. Då har man lyckats svälja helgen som var och redan nu börjar vi blicka framåt, iaf jag. Hoppas vi kan fortsätta denna härliga känsla i laget nu och fortsätta trumma på lika väl på träning som match.
Vi får nu två veckors träning alltså minst 4 pass att fortsätta spela ihop oss och komma ännu mer sammansvetsade inför nästa helgs match. Vi hade faktiskt lite problem med att skapa helgen som var, femmorna kom inte riktigt till. Men jag tror de sitter mycket i hallarna som är hälften så stora som vår hemmahall samt motståndarnas spelsätt.
Det kan ta lite tid och några matcher innan man känner sig bekväm i försvarsspelet mot ett lag som ständigt pressar med tre gubbar.

Roligt att Granlo fortsätter vinna, mycket tack vare Svensson och Jonathan såklart men dom verkar hittat ett bra driv som jag hoppas håller i sig hela säsongen ut. Vi vill ju ha ett lag i allsvenskan nästa säsong. Så kör hårt grabbar.

Sen måste jag ju också säga att jag tycker det är tråkigt att kika in på div 2 på innebandy.se. Behöver inte ens säga något mer. Hoppas ni höjer er. Allihopa.

För övrigt är de desto roligare att glida in på div 3 och se att Ankarsvil BK ligger på andra plats i tabellen med en match mindre spelad =) roligt roligt. Obesegrade efter 3 grymt tuffa bortamatcher.

Träning ikväll som vanligt klockan 21:30 på Höglunda. Risken finns att Pålle vilar sitt ben och gärna ser oss övriga springades på banan. Snälla inte för mycket bara =) Näe men vi satsar på en bra träning, visst då?

Slut för nu.

#55




Lite bilder ifrån Frösön

Chokladhandel innan match.

 

Inför tekning.

 

Grabbarna kör på.

 

Bra koll i defensiven.

 

MÅÅÅL !

 

Tobbe tar igen sig

 

Som sagt kommer snart fler och bättre kvalitetsbilder.

 

 

 


Nu lämnar vi Jämtland

Efter en grym insats idag så lämnar vi Jämtland som ett obesegrat lag i div3 nordvästra sidan. Vi gör en sjuk kämpainsats idag och visar återigen upp vilket krigarlag vi är. Alla gör jobbet och alla levererar och kämpar för laget.


Matchen slutade idag 6-7 och 3 nya pinnar tar vi med oss hem till tabellen. Att ta 4 pinnar mot två av seriens svåraste motståndare på bortaplan kan man inte klaga på.
Vi ångar på och inväntar nästa match. Då väntar vi besök ifrån samma landskap som helgens motståndare, nämligen Jämtland. Dom har startat serien lite knackigare men absolut säkert farliga. Vi återkommer med tankar om den matchen lite närmare takning.

Helgens överraskningar:

* Selin tar för sig och står för en hel del av skörden.
* Björn krigar som aldrig förr, riktigt skoj att se.
* Runa hittade X:et
* Lunta & Karla vann innebandytennisen i tie-break med 5-7 mot mig och Pålle, helt sjukt.
* Sist men inte minst, beröm till hela laget som står för den totala insatsen. Så äckligt skoj att vi gör det vi ska     och står upp för varandra som ett lag. Kanon.

Vi tackar Jämtland för denna gång och välkomnar dom framöver till Sundsvall för möte i vårt eget revir Skönsbergs sporthall.

Tack för denna helg alla inblandade.
Återkommer med lite bilder ifrån dagens match, kommer även lite fler över helgens matcher ifrån Runas kamera.

#55

Lite Bilder

Grabbarna i en av de två minibussarna på väg till brunflo.


Promenad inför match mot Brunflo.


DITO


Bananköp inför match.


Olearys, mat och hockeymatch på storbild =)


DITO

'

DITO


DITO


Ja vad faen sysslar karln med, Mr Robin Mikaelsson.



Kommer fler bilder från annan kamera inom kort.

Mot match nu.

#55

Inte klart än

Kan se lite tokigt ut på sidan nu ett tag innan jag fixat klart designen helt.. Bara så ni vet alltså!!

/ malin

Ny Tanke

Ny tanke som vi tror stenhårt på inför mötet mot Frösön. Tränade lite på denna under veckan och såg att det blev farligt väldigt ofta. Vi öser...

 

#55


På besök i Jämtland

Matchen borta mot brunflo slutade efter 60 min 6-6. Återigen krigar vi som ett lag och lyckas vända underläge med 6-3 då 5 min återstår till 6-6. Det kändes som en seger måste jag säga.
Mer om matchen kommer på hemsidan.

Efter matchen drog vi till Olearys och kikade på Timrå-Djurgården. Roligast med den visiten var att Jonny fick känna sig lycklig efter Djurgårdens vinst.

efter gott käk vidare till SPA för relax.  Riktigt skönt att koppla av i ångbastu och bubbelpool. Massagestolen var faktiskt också helt ok.
Efter detta en liten cheeseburgare och sedan vidare till frösön för pokerspel och bäddning av sängar.

Jag har nu åkt ut och skall snart hoppa i säng. Imorgon klockan 14:00 är det återigen match mot Frösön. Vi kör för fullt.

Bilder på helgen kommer inom kort. Finns faktiskt en del roliga =)

#55

Bara timmar kvar.

Denna dag närmar sig sitt slut och här ligger Tobbe i soffan och ler när han kikar på Rabih och hans balad.
Måste säga att efter god lagad mat och köksdemolering i Tobbes nya lagga så var det faktiskt trevligt att avrunda middagen till Michael Jackssons "We are the world" Man får gåshud. Grym artist som länge kommer finnas i historieböckerna.

Nog om de, imorn åker laget till Jämtland för toppmöten i div 3. Ska bli riktigt roligt att dra iväg. Efter en bra träning igår är nog alla hur taggade som helst. Slipat på detaljer som frislag etc. Lägger upp den senaste.


Denna variant som vi kallar "SNÖRET" har vi tränat på ca en månad nu, Vi jobbar hårt med olika frislagsvarianter som vi hoppas och tror kommer hjälpa oss i målproduktionen. Denna är en lättsam men helt överlägsen. Lättsam men grym. SCOOORE !!!
Nästa vecka kanske vi hittat en ny.


Nu kör vi boys, mot målet.

#55



Back on track

Ja de var inte igår man satt och skrev blogg sist inte.

Träningen i tisdags som jag redan glömt bort har jag lagt bakom mig.
Det som sitter kvar i huvudet är våra vinnarskallar som krigade förra helgen i Sollefteå. Den starten på seriespelet var nog hur viktig som helst. Som Svante tidigare skrivit, det försvaret, den snabbheten i kontringar, den boxen. Det talar gott inför kommande matcher. Bara Paggen byter på rätt ställe och inte på mittplan så är jag övertygad om att vi kommer hamna långt upp i årets Div 3 =)

Helgen som kommer bär det iväg till Brunflo och Östersund. Jag har ingen större koll på dessa lag men vet att det är ett brunkarlag och ett innebandylag. Vilket som är vilket låter jag vara osagt. Dubbelmöte alltså, hur skoj som helst. Bara att börja ladda redan ikväll då sista träningen betas av inför den kommande helgen.

Måste ge Mr Bauer #24 ett stort + med då vi kommer mysa till de rejält efter matchen på lördag, vi kommer vara så mjuka och fina inför söndagens match så ni anar inte. Vi kan nog inte klaga på något då, skulle kanske eventuellt kunna klagas lite på hårda sängar eller något liknande men jag litar på att Svante styrt till allt perfekt =)

Njae, nu måste jag städa lite i hemmet och sedan åka en sväng. Men tanken med detta är inte att bara jag ska skriva här heppa, även du kan ju få komma med ett inlägg. Bara att maila mig så kommer de vettu =) Så nu behöver du inte vara ledsen för de heller.
Sedan måste de upp lite bilder mm om detta skall vara kul att följa, eller hur? Kanske datorn åker med i helgen. Vem vet.

Vi hörs ikväll grabbar.

#55



Då var allt igång =)




Ja, då är bloggen öppen igen, här kommer jag och förhoppningsvis många andra ge sina synpunkter på saker och ting. Bloggen kommer inom kort att byta utseende så ha lite överseende med dagens layout!

Väl mött mot en trevlig säsong.

De är skönt att vara tillbaka i Ankarströjan igen =)

Hörs.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0