God Jul och gott nytt år !

Tänkte bara passa på att önska alla en riktigt skön jul och ett roligt nytt år som komma skall.

Ät upp er nu så ni alla blir mätta och belåtna =)

#55

FY FAN VAD GÖTT !

Efter en härlig helg med grabbarna kan vi konstatera att vi står som seriesegrare med en återstående omgång. Det känns faktiskt underbart roligt att det gått så pass bra så här långt. Jag tycker att vi har ett kalasgäng med gamla som unga som väger bra tillsammans.

Nu kommer efter ny serie med bra motstånd. Nordic, Härnösand, Timrå och något fler lag =) Rätt oviktigt just nu. Det lär bli rätt tuff serie det. Men också äckligt roligt.
tror några av våra nya motståndare kommer få problem med lagen ifrån Jämtland. Den resan är inte att leka med. Dom gör de sjukt bra på hemmaplan.

Vi kan ju glädjas lite åt Nordics kryss igår mot timrå också, tycker jag vart ett bra resultat, dom tappade därmed 2 poäng till nästa serie. Det gillar vi =)

Granlo, vad hände??? Ni måste ju kunna vinna trots att trumman inte lät. Visst då? =) Men jag är rätt säker på att de inte var den avgörande faktorn även om de kan vara så att man lyfter sig kanske lite om man har drag på sidan. Bara att bryta ihop och komma igen.

Snart jul också. vad hittar man på då då? Jag hänger nog med syster och kikar lite på den nyfödde Elma. Härligt att bli morbror, äntligen =) Jag är säker på att de blir en fin jul. Iallafall en vit jul=)

Näe, sova nu, jobbar tidigt imorn.
Men ha det så gott allesammans och god jul.

#55

Fredagen innan.

Tröttare en tröttast sitter man här vid burken efter en halvtuff gårdagskväll. Efter en grymt rolig träning med mycke härliga kombinationer så strandade man hemma vid burken fullt pigg. Omöjligt att sova efter sena träningen på torsdagar.
Iallafall gjorde jag mitt vid pokerbordet så jag kunde sova gott inatt. Man är het nu inför helgens heads up mot Runa, om du nu kommer dit=)

Vi kommer åka redan halv 8 imorgon vilket är skittidigt. Men vad gör man inte för innebandyn. Tråkigt bara att vi är så få lirare, kanske hade behövt denna helg för att ladda i gruppen inför nästkommande serie. Trots allt så är det inte ok att bara spela av matcherna i helgen, det är seger som räknas och vi går såklart för 6 poäng. Vi kommer möta storväxtra grabbar som spelar en lustig innebandy. Det blir tufft men jag tror vi fixar det med vårat spel.

Sedan möter vi Jemtland också på söndag och vad ska man säga om dom? Jag tror att vi möter ett nytt jemtland än de vi mötte hemma senast. Då hade dom nästan 2 linor ifrån deras div 2 lag. Dom har denna helg bortamatcher så därför tror jag dom ställer upp med ett lite klenare lag. Men ingen idé att lägga någon energi på de utan bara att köra skiten ur oss då med.

Nu skall jag ta en macka sedan åka och jobba. Önskar jag slapp men man måste ju få in degen varje månad. Eller hur?

Skriver nog lite mer i helgen.

Trevlig helg allesammans.

#55

Väckt ifrån de döda

Hallå där!

Efter en kort period med bloggtorka så har jag kommit på att kanske skriva lite igen. Vet inte varför jag haft ett uppehåll, men jag antar att jag trott att ingen läst de jag skrivit. Men det har visat sig vara fler en jag trott så jag börjar skriva igen på stört.

Ankarsvik går bättre en någonsin tidigare. Både dam och herrlag dominerar serierna i dagsläget. Riktigt skoj att få delta i ett sådant lag.
Laget är som tidigare sagt obesegrat och vi går för en serieseger. Endast 2st oavgjorda matcher mot Brunflo i båda mötena har slutat oavgjort 6-6.
Till helgen går vi vidare mot ett tufft spelschema, två matcher väntar mot Sveg borta på lördag och Jemtland borta på söndag. Vi har för tillfälligt lite sjukdomar i laget så i dagsläget känns de lite osäkert hur laget kommer att se ut.
Men vi har en intakt andrafemma som jag kommer bli viktig i helgen. Hoppas vi kan hjälpa de andra linorna att nå toppen också, då blir vi oslagbara. Tillsammans löser vi allt. Jag tror det kommer bli en riktigt härlig bortahelg.

Tyvärr så måste man ju samtidigt informera om att klacken inte kommer vara på plats i helgens match i sporthallen, tråkigt men sant. Men jag tror grabbarna i Granlo BK fixar uppgiften galant endå=) BA BOOM !!!

Vi ses ikväll på träningen boys. RELOAD ONCE AGAIN !

RSS 2.0