Bilder från Svegmatchen, Fränstamatchen samt lagfesten=)

Ådahl

 

Grabbarna i seket=)

 

Bänken

 

Coach är på hugget

 

Följsam keeper

 

Fränstamatchen

 

Robin tar tekning

 

Måljubel

 

Måljubel

 

Selin goes defence

 

Laddning av batterier. Time out, Fränsta

 

Hurra! Hurra! Hurra!

 

Segerläsk=)

 

Lagfesten igång, Granlo Bk Sundsvall Vs Gävle

 

Delar av klacken=)

 

Alla blir inte bra på bild=)

 

De krigande hemmalaget

 

Festen igång hos Runa

 

Största snusen jag sett, samt Anton

 

Karla, lite rödblommig=)

 

Pålle, paggen, karla

 

Lagfoto av kvällens deltagare

 

Ivanhoe

 

Allé Allé Allé

 

Vad är så roligt Sandström undrar Pålle=)

 

Cheers

 

Smygreklam

 

Heppa tidigt...

 

Heppa efter en stund =) Karla lägger på bredsmilet

 

Resten utav denna kväll slutade ute på Sundsvalls gator. Vi spred ut oss rejält och alla hade en rolig kväll tror jag. Kanske en sämre söndag=) eller vad tror ni Sandström och pålle ?

Tack för en härlig tillställnig alla ni som kom, och Anna samt Sam som gav oss tillstånd och tak över våra huvuden denna kväll.

#55


 


 

 

 

 


Hallå

Var ett tag sen det kom text härifrån, ska försöka skörpa mig. Fick lite hjälp med sidan nyligt så den ändrade lite form och färg. Blev helt ok tyckte jag=) Runa som tipsade om den gröna bollen. HAHA.

Träningarna rullar på och helgen som kommer är för vår del spelledig. Tråkigt nu då vi är igång men samtidigt rätt bra så vi kan slipa på detaljer. Även att några insjuknat senaste dagarna så vi får vila igång allesammans tills nästa helg.
Fick lite bilder idag av Jonny som jag tänkte lägga in, de är trots all text roligast att kolla på bilder juh, tycker iallafall jag.

Till helgen då, dom stora pojkarna i sporthallen räknar tungt med oss på läktaren så vi får se vad man får ihop. Själv jobbar jag så vi får la se vad som kommer infinna sig på plats. Om de är någon...
Men det var faktiskt lite utav en succè senast då nästa anna yttrat sig ifrån planen om vad de tyckte. Roligt att man kan hjälpa andra. Fick tillomed höra att vi fixade 1 poäng åt dom. Dessa kommentarer värmer såklart och de känns som att de är sådant som får en att vilja komma tillbaka.
Den som inte vågar vinner heller inget alls. Smart skrivet va=) GABBE du är nog fan inte välkommen till våran sida, haha.

Ses ikväll på träningen boys. Jonny har säkert med sig en påse med allt möjligt kvarglömt sedan sist=) jag fick dock mitt plåtföremål idag.

#55

Bortamatch mot Fränsta

En seger är alltid en seger. Det satt långt inne igår då lagen följdes åt till 8-8 i slutskedet utav matchen. Menmed några min kvar kunde vi göra 8-9 och sedan i bytet efter 8-10. Då kändes de som vi kunde försvara den ställningen matchen ut vilekt vi gjorde.
Fränsta besegrades med 8-10 och jag tycker vi står upp bra över lag men släpper in för billiga mål bakåt. Som tur är så lyckas vi göra fler mål än dom och vinna matchen men vi måste nog hitta tillbaka till vårat tidigare försvarsspel nu när serien vänder.
Jag tycker vi gjort en grym första halva av serien och vi måste fortsätta ånga på som vi gjort framöver också.

Efter matchen i Fränsta hade vi segerfest i omklädningsrummet=) Vi började ladda om direkt för att göra en skojig grej till Granlo BK Sundsvall i sporthallen. Deras match mot gävle började 16.00 och vi var klarar i Fränsta 15.15. Så gissa om paggen låg på gasen. Nej då, jag tror han höll hastigheten faktiskt men de blev tight med tid=)
efter ca 2 min dundrar vi in i sporthallen och börjar veva på pukan=) Visst att publiken var rätt seg och inte ville applåderar med oss många gånger men jag tror vi hördes märktes ändå på läktaren. Jag fick några fina sms efter matchen av spelare i Granlo som verkligen gillade de vi gjorde så de kändes superskoj. Liten rolig grej liksom. Så stort tack till er i laget som ville vara med. Pålle du hade inte behövt dra jackan över huvudet...

Sedan vidare till jonny nför lagfest då, vi blev ett helt gäng och det blev en rolig tillställning. Jonny drog igång Rockband erfter en stund så några pysslade med de och vi andra satte mest och surrade. De var skoj faktiskt. Sedan drog vi ner på Aveny och levde rövare. Riktigt bra lördag om jag ska säga mitt.

Bilder kommer senare.

#55


Här har vi dagens vapen grabbar =)

 

#55

Matchdax

Ja då var det dax för sista matchen innan serien vänder. Vi möter ett lag som är lite knepiga. Jag tror, jag säger tror för jag har ingen aning. Att deras första lina med Högdahl och Elliot gör deras mål och står för ett fint spel. Sedan kan nog andra och tredje vara något ojämnare. För dom har släppt in en väldig massa mål så här långt i serien.

Vi ställer upp som vi gjort tidigare i år. Samma lag och samma inställning. Detta kan inte visa sig vara någon konstighet, utan kliver vi in direkt och gör de vi ska så skall vi fortsätta ligga högst upp i tabellen.

Efter dagens match kan vi börja ladda om för 3 tuffa hemmamatcher, Sollefteå, Brunflo och Frösön. Riktig tuff period de. Men vi klarade den galant förra gången så jag tror vi fixar de hemma även denna period=)

Vi tänkte kanske idag skoja lite på GBK Granlo Bk Sundsvalls hemmamatch mot gävle i sporthallen. Vi har en lite festlighet ikväll och tänkte att de kunda vara en bra start. Hoppas såklart också att ni på planen tycker de är en rolig grej och inte tror vi dummar oss enbart=) Runa lär nog höras över varenda bänkrad=)

FORZA GBK OLÈ OLÈ !!!

Nu är de frulle sen kommer Paggen och plockar upp mig. Detta blir kung.

Hörs ikväll, vem vet, kanske någon i laget är sugen på en gästblogg...

#55

Inför

Då var det torsdag igen och sen träning på gång. Träningen i måndags blev lite loj, kanske pga matchen i söndags. Men farten ökade mot slutet då spelet blev en häftig tillställning. Jämn match som slutade i sudden. Selin avgjorde snyggt i öppen kasse=)

Träning ikväll och också den sista inför helgens match mot Fränsta borta. Det kommer inte bli en dans på rosor. Dom har ett par skickliga spelare i laget i år, dels Högdahl som jag förra säsongen spelade med i City. Duktig kille det som är teknisk, men också ett fint skott. Elliot är också en lustig varelse. En muskelmaskin som enligt mig bara springer och springer och öser in poäng för sitt lag. Dessa pojkar hade stått för om jag inte minns fel 18 av 36 mål i Fränsta denna säsong så här långt. Så grabbar det gäller att ligga tight på dessa pojkar på lördag.

Kan tänka mig att vi åker upp med vårat "vanliga" lag, än så länge har vi inte ändrat speciellt mycket på formationer pga ett fungerade lag. Ett obesegrat lag måste vara intakt va =) ? Många spelare i laget nu som krigar på bra och många som jag anser snart borde få en chans i matchsammanhang. Konkurrens finns de gott om. Så om alla fortsätter som vi gör idag så blir vi svårmötta hela denna säsong.

Om, jag säger om matchen slutar i lycka på lördag kanske ett litet kalas väntar hemma i sundsvall på kvällskvisten. Hoppas så många som möjligt kan vara med då vi startar aktiviteten nästan på en gång efter slutsignalen i Fränsta sporthall. Så vi skyndar oss hem för att kolla på Granlo i sporthallen. Sedan drar vi vidare hem till Jack Bauers place. Kan bli hur bra som helst.

Men först en kanonträning ikväll. Vi lägger grunden ikväll hur det kommer se ut på lördag boys, let the game begin.

#55

Seger mot Sveg hemma.

Efter 60 spelade minuter så vann vi idag med 16-8 mot Sveg hemma i Skönsbergshallen. Ett tappert Sveg som ställer upp med 7 mannar tycker jag ska ha en elogè som krigar på och gör de dom kan. Stora och svårmötta var många av dom och många stunder hade vi problem med att ta bollen och spela vårt eget spel mot dessa bjässar.

Men 3poäng tar vi med oss och vi står nu högst upp i tabellen som serieledare efter snart halva serien spelad. Jag tycker de känns kanon och vi gör det vi ska. Ta 3 poäng och vinna matcherna. Sen att spelet ibland inte stämmer fullt ut är en annan sak. Finns många faktorer som spelar in.

Skönt idag måste jag säga att "min" lina lyckades lossa lite på tyglarna som varit hårt åtdragna tidigare. Kändes som vi spelade bra innebandy idag och lyckades med många härliga saker på banan. Som vanligt levererar första linan och de finns inte mycket att klaga på där, skulle de vara något så måste jag nog säga bytestiderna =) Joel får nog ta en kurs med dom.
Förra matchen var vår tredje lina bättre än bra och den kom nog inte riktigt upp i samma nivå idag, lite för många billiga bakåt satte käppar i hjulen för dom framåt. Men de är väl kalas om vi kan variera med att vara bättre än bra. Tror inte alla femmor kommer kunna leverera kalasinnebandy varje match. Så bra timing idag grabbar =)

Laginsatsen idag avr bra och vi gör till stor del det vi ska. Några saker tar vi med oss och jobbar på under nästkommande vecka så dessa sitter inför nästa helgs bortamatch mot Fränsta.

Träning imorn grabbar och då laddar vi om batterierna inför kommande storhelg. Tänker inte hälsa på hos Runa på kvällen med hängande min. Ingen annan heller hoppas jag?

Bilder ifrån matchen kommer snart. Måste bara kolla upp vilka som fotade, svente vet jag tog några bilder =)

Fortsatt trevlig kväll allesammans.

#55

Operation Flimmer finns att tillgå

Senaste tillskottet i variantgarderoben grabbar Operation Flimmer". Vi körde den ett bra tag och jag tycker vi fick igång den riktigt bra. Det blev i början ett jäkla stort kaos men sedan fick vi fasrt på grjerna. tror denna kommer ge oss ett X antal mål framöver, kanske redan på söndag. Vem vet.

Vi börjar ladda nu grabbar!

#55

 

 


Lite sena bilder ifrån Jemtlandsmatchen.

Paggen lastar frislag

 

Vem fick inslaget?

 

Peter krigar i hörnet

 

Stabila Selin

 

Paggen på tårna

 

Robin sliter

 

Alle stabil bakåt

 

Wiktor med

 

Björn försöker få bollen

 

Selin, gjorde du mål här?

 

Danne & Lunta försvarar

 

Heppa lastar

 

Målmingel

 

Tarkan försöker kasta ut bollen=)

 

Runa jobbar på han med

 

Karla har fått upp farten

 

Grundström kör grundkurs med Heppa

 

Sandström börjar bli gnällig

 

Karla redo för retur

 

Pålle hittar på något med bollen

 

Det blev mål till slut iaf

 

Tack för alla bilder Selin, fortsätt gärna fota alla ni som har möjlighet. Vi närmar oss match. Söndag kl 16.00 i Skönsberg. Kan bli en riktigt tuff fight som vi kommer 110% fokuserade till. Vi ses boys.

#55


Resultat: Babybajs eller mat?

Bilden kanske ser lite avskräckande ut men det smakade väldigt gott!


Det var riktigt bra kryddat, inte snålat med kerren, perfekt portion mat, men han tappar 0,5 pga av att det inte fanns någon sallad? ;) Kanske lite gurka, tomater eller något? :D Blir 9,5 av 10 till Denkan för maten! Trodde inte du kunde göra sån god babybajsköttfärssås!? Tack för maten! =)

På söndag blir det laglunch hos Denkan klockan 13:00, Denkan bjuder åter igen på sin specialrätt då!

Välkommen hem till Denkan på söndag! ;)


Paggen gästbloggar

Just nu så sitter man och väntar på dagens middag som tillagas av högerforwarden Mats Denkert. Köttfärsen tinas upp i mikron, plattorna är redo och pastan ligger uppdelad på köksbänken. Man får se vad han får för betyg av sin gäst idag!?

Resultat senare..! =)


Ikväll har vi natt träning mellan 21:45-23:00 och jag själv är väldigt peppad för att röra på mina långben igen!
Dags att börja spela innebandy igen för min egna del. Det har gått väldigt trögt för min egna del från seriepremiären, innan det så hade vi DM och 3 träningsmatcherna som gick bra för en annan! Dags att få upp sitt självförtroendet lite nu och bara köra vidare och ge allt! =)
Men det har inte spelat någon roll även om man vill lira bra själv. Huvudsaken är att vi i Ankars ger 110% och är med och krigar i toppen av tabellen som vi just nu gör! Fortsätter vi i Ankars som vi har gjort hitills i serien så kommer vi gå långt denna säsong =)

Hoppas på en riktigt bra träning ikväll så vi kommer grymt taggad till helgens match mot Sveg!

Ses ikväll boys!



Kvällsgodis

Detta hände 2 dagar efter att jag och Ecke satt upp förtältet till husvagnen som vi ställde upp under årets upplaga av golfveckan på Öjestrand. Vi blev ett hyfsat samtalsämne ute på banan kan jag lova. Tror de blåste mycke någon av nätterna. För visst satte vi fast alla pinnarna som vi skulle Ecke? =)

D


Kommer lite bilder ifrån hemmapremiären.

Pargéus


Efter mål, gissar mål Karla & assist Pålle.

 

Alle i försvaret

 

Björne snurrar i anfallet

 

Nytt mål, Robin, Heppa, jag & Wiktor

 

Efter tek, Björn spurtar, runa tar hemjobb och Peter funderar=)

 

Utvisad liten gosse, selin tror jag.

 

Pålle tar tek, karla tar avstånd=)

 

El Capitano talar efter match

 

tack tack tack tack, bra jobbat, tackar tack

 

Kommer snart fler bilder från matchn också. Tack alla som bidrar med bilder.

#55


Måndagsträning

Helgens match är förbi och vi packar ner de tre poäng den genererade i, vi snackade lite om matchen och sedan var de fokus på ny träningsvecka och ny match till helgen.

Tycker vi gjorde en bra träning idag, en lite lättare start med några enkla övningar som jag tycker är riktigt bra. Har tidigare kört dessa och responsen har även då varit kanon.
Några sjuka idag så femmorna var inte riktigt kompletta men spelet tycker jag inte såg sämre ut än i helgen. Tycker vi hittade tillbaka till vårat vanliga försvarsspel där vi tidigare i år visat styrka. Rött lag vann endast med uddamålet 1-0.
Skoj att se dig Tobbe på träning igen, känns som de var ett tag sen senast. Du sköter dig iaf =) Ännu en tråkig nyhet är att Mr Tiger inte kan delta på så många träningar då annat krockar. Synd på en sådan duktig spelare som gör mycket nytta i laget. Tänk om alla i laget kunde ha hans tänk, shit vad vi skulle spela bra innebandy då. Hoppas de löser sig framöver iallafall.

Dagens Förväntning: Djungelbandyn, lätt seger för oss lite äldre =)

God natt allesammans.

#55

Bjuder på en liten goding med som kvällsgodis, syns de vem de är?


Tveksam insats idag, men 3 nya poäng i tabellen.

Laget hade idag sin första hemma match för säsongen och jag tror de flesta underskattade motståndet en aning. En taskig start och inga arbetande ben eller hjärnor fanns med.
Efter första perioden är ställningen 0-0 och motståndet står helt klart för fler heta chanser. Vi tycker upp och lyckas hitta tendenser till spel som sedan genererar i 4 mål under andra halvlek som vi vinner med 4-3. Sedan i sista lyckas vi hela tiden göra första målet och tillochmed sedan rycka till oss en tremålsledning som vi sedan bevakar matchen ut.
Jag tror vi spelade på vår lägsta nivå idag. Ibland stack spelet ut med snygga pass och bra direktskott som ledde till mål men överlag krävs nog en höjning till nästa helgs match. Även då hemma mot nästa brunkarlag Sveg. Näe dags för en ny träningsvecka och kanske lite test av olika formationer och spelvarianter. Tror inte det skulle vara något negativt. Prova saker kan nog aldrig bli fler om man hela tiden strävar efter att få ut så mycket som möjligt...

Lirare idag, Pålle, karla, Danne, Tveklöst bäst på planen.

Jag tror att City gjorde sin bästa match för säsongen då dom igår förlorade mot Umeå hemma. Dom stod upp bra och stundtals så fick vi på läktaren se ett fint anfallsspel ifrån hemmalaget. Umeå spelade en väldigt snabb och skicklig innebandy. Ett välädigt samspelt lag som dom är inte lätta att rå på. Liraren för dagen utöver bortalagets spelare så måste jag lyfta Englund lite extra. Riktigt bra krigarinsats och snabba rappa avslut. Han växer.

Nej nog om dom. Och Granlo BK Sundsvall tänker jag inte ens nämna. Tråkigare match än igår får man leta efter. Hattigt spel med loppar som passningar kan inte annat än att sluta som förlust. Visst spelar Thorénsgruppen en sjukt bra innebandy men hallå. Vakna!

Synd däremot att Granlos bästa lag inte lyckades vända borta mot Kais Mora. Underläge med 6-2 efter första är inte lätt att vända. Matchen slutade 8-7 och vad jag förstår så hade Frasse ett hyfsat läge att kvittera i slutsekunderna. Bara att bryta ihop och komma igen till nästa fight. Kör hårt.

Nu blir de ännu sämre sport på tv, måste ju se när Timrå lyckas förlora ännu en gång. Eller vad säger ni? blir de seger idag =) ? Högst troligt inte...

God Natt.

#55 

Här har vi en bra låt som peppgubben skulle klara av =)


Senaste tillskottet till laget

Laget blir allt bredare och ännu mer komplett, igår införskaffade jag en liten peppgubbe som jag ansåg att vi behövde. Hoppas den kommer fungera bra och att Karla inte kommer klaga för mycket på hans jobb.
Match idag boys, Nu jävlar åker vi.




Peppgubben

#55

RSS 2.0