Fortsättningsspelt rullar på

Jo visst är det så. Efter två spelade matcher i fortsättningsserien så leder vi serien före Nordic och därefter Härnösand.
Vi gjorde vår bästa match i fredags mot Timrå borta. Fantastiskt försvar genom hela matchen samt härliga mål framåt. En innebandymatch brukar ofta vända och bli ganska jämn men denna var helt olik andra matcher. Vi var de bättre laget matchen igenom och spelade totalt ut Timrå som vi i förhand var riktigt oroliga för. Dom har till vardags ett snabbt spel med några farliga lirare. Men denna match lyckades vi bryta ner dom totalt. Vi tillochmed förnedrade dom vissa situationer.Tänker på pålles tunnel och skott i exet. Haha. Sedan antarjag, eller jag hoppas att dom hade gett upp då Lunta fick stå och sikta i ca 10 sekunder i slottet i PP mitt i matchen. Sjukt roligt. Sedan att Joel är lika het som som en platta på 6an är inget att skratta åt. Han håller på att hitta storformen =) Sätter allt överallt...
Måste också lyfta ledarstaben denna match, Sanka hade fina råd i pausen och tog tillsammans med Runa huvudtaget i båset. Mycket bra. Svante skötte sig bra också men extra roligt med lite frächa ansikten =)

På lördag väntar IBC Härnösand. Ett enligt mig en spännande drabbning. Har egentligen ingen anning om hur dom spelar annat än att dom har några farliga måltjuvar. Men fick vi bort "kenta" så bra kan de inte vara några större problem att få bort dessa små ättriga grabbar. Fast dom kanske är snabbare än honom, aja de visar sig =) Jag är rätt säker iallafall att om vi spelar vårat försvarspel som i lördas slår ingen oss just nu...Eller vad säger du om de el capitano som har åsikter om allt. Er gästbok ligger visst nere så du kanske får tycka till här. Haha.
Det ska bli en riktigt skoj match att spela. Tror hettan kommer kännas redan på värmningen. Längtar redan...

Bra tränings ikväll också med lite lugnare tempo endå, tror de behövs efter en tung helg. Sedan ökar vi lite på torsdag så vi är igång inför helgen. Tror de lan bli lite folk i Skönsberg då. Ja iallafall några tappra själar som väljer oss före Granlo =)

Måste få säga en sak till, Brunflo. Vad händer med erat spel? Ni måste komma igång nu. Ni är helt klart de laget jag räknat med ska slå topplagen i fortsättningsserien. Så har det inte sett ut. Sollefteå och Frösön som gjort jobbet såhär långt. Jag tror ni kan ta Norsdic om ni spelar sådan innebandy som ni lirade mot oss i Brunflo. Lycka till och kom igen nu...

Sov gott alla dårar.
#55

RSS 2.0