Ny säsong nya förutsättningar.

Hallojsan, Dax för en ny serie och nya poäng man ska ta till sig för att samla i årets tabell. Många lag i serien just nu men något kan nog falla bort pga spelarbrist. Tänker på Sveg. Men för min del gör det inte specellt mycket eftersom man slipper åka dit en fredagskväll=)
I övrigt då, ja Ankarsvik rullar på nästan som vanligt. Några spelartapp och någon ny värvning men de hör väl till vanligheterna. Några viktiga tapp från förra säsongen är Joel Svensson, Björn Bylund, Alexander Edenström Viktor Kempas mfl. De har alla valt andra vägar i livet =) Man har väl en egen vilja också.
Vi har ju som sagt fått in några spelare med som jag tycker fyller hålen rätt bra. Årets kanske viktigaste värvning heter Sebastian Sevefjord och kommer senast ifrån Sundsvall City för 2 säsonger sedan. Han har visat fina egenskaper och levererat från alla håll och kanter. Han har utan problem fyllt hålet efter Joel Svensson. Men en kille som Joel vill nog alla lag ha i sin trupp. Så ångrar du dig Joel och blir sugen är du varmt välkommen.
Två stycken träningsmatcher har spelats och båda har slutat med kryss. Den första mot Sundsvall City som slutade 11-11 och den andra mot Håsta som slutade 6-6. Båda matcherna har vi haft ledningen mot slutet och tappat. En cup har också spelat men där spelade man emd ett lag som var långt ifrån ordinarie. Samma sak gällde i Hudik.
Jag tror säsongen blir spännande. Många matcher som ska spelas och många hungriga lag där ute. Sundsvall City, Nordic, Brunflo, Timrå. Många tuffa matcher. Men jag tvekar inte på att vi har ett lag för att kunna slå alla lag i denna serie.
Hoppas kunna skriva lite mer nu eftersom då =)
Nu drar vi igång !
#55

Kommentarer
Postat av: Grabben med stort G

Tittar man på spelarna så har ju Sundsvall City och Nordic dom bästa trupperna men det ska ju spelas om det oxå och Ankars är ju inte direkt sämre och kan bli en obehaglig överraskning för många lag och likaså gäller både Timrå och IBC Härnösand. Inga lag av den trion är sämre än förra säsongen och Brunflo vet vi inte så mycket om men kan säkert ha ett grymt lag i år. Slutsatsen blir att det kommer att bli en sjuhelsikes hård serie och många tuffa matcher men sjukt roligt!



F.Ö glöm inte bort BK:s talangfulla och väldigt unga lag som kommer att spela en mycket fin och vårdad innebandy. Kan säkert skrälla en del men i längden blir dom nog för lätta.



Grabben tippar 1:a omgången med vissa halvgarderingar :)



Svegs IBK - Alnö IBK 1X

IBC Hernösand - FBC Nordic 2

BK City H-sand - Ankarsvik 2

BK Sundsvall - Vattjom 12

Timrå IBC - Sundsvall City 2

Sollefteå - Brunflo 1



/kör hårt!

2010-09-28 @ 10:52:40
Postat av: Coach

Säsongens viktigaste värvning måste väl ändå vara han i båset, COACHEN. Skämt och sido, bra start på bloggen för denna säsong, ser fram emot fler trevliga inlägg!!!

/Coach

2010-10-13 @ 16:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0