Jaha, dax att ta upp skiten igen =)

Hallå där alla bloggfantaster, jag har varit lite här och där senaste tiden. Svårt att hinna med allt de roliga så några saker prioriteras bort tyvärr.
Men nu börjar de hända saker i div 3 västernorrland. Ankarsvik står som seriesegrare i västra och Nordic i östra. Sedan tillkommer några roliga lag också. Med Nordic följer IBC Härnösand, Timrå och enligt mig Vattjom. Under oss hakar Brunflo, Frösön och sollefteå. Kan bli en riktigt trevlig serie tror jag som kommer innehålla många heta matcher. Både på och utanför planen.
Jag tror alla med mig i Ankaersvik är glada att slippa åka till jämtland igen och möta både Brunflo och Frösön. Sjukt tuffa bortamatcher det som kommer kosta en hel del för alla lag som har dessa lag kvar att möta. Frösön ett väldigt spelskickligt lag med lite sämre fasrt en vad brunkarna Brunflo har =) Inget illa menat men dom springer konstant och pressar konstant över hela planen. Sjukt jobbiga att möta.

Mycke snack rullar runt om poäng man har med sig mm och jag tror de hela kommer stå emellan Nordic, Härnösand och Ankarsvik. Lägger in Brunflo som utropstecken. Hoppas såklart ni gör sjuka matcher mot både Nordic och Härnösand. Gör ni 6 poäng hemma på dom så ligger ni också bra till i totalen. Men annars ska nog ingen rubba dessa 3 topptippade lag.

Tappade poäng inför nya serien idag.

Nordic               2  poäng
IBC Härnösand  6  poäng
Timrå IBC         8  poäng  
(Alnö                15 poäng)  
(Vattjom           17 poäng)

Ankarsvik         4  poäng
Brunflo             9  poäng
Frösön             11 poäng
Sollefteå           9  poäng (med ett par matcher mindre spelade)

Så ser de ut idag och de kan komma att ändras såklart. Vattjom ligger efter Alnö idag och har en match mindre spelad. Alnö har Nordic kvar i sista omgången och Vattjom har KLockarberget och Bk city härnösand. Alltså lättare matcher där de räcker med en seger om inte Alnö vinner mot Nordic. Vinner Alnö mot Nordic så måste Vattjom vinna båda. Vinner dom ena bara och Alnö vinner sin så går faktisk Alnö vidare. Men jag tror Vattjom drar längst strået, jag tror också att de räcker att Vattjom vinner en av sina två återstående matcher för att gå vidare. Men jag kan inte tycka att de vore skoj att spela i nya serien med minst 17 tappade poäng =) men så är de seriebygget ser ut i år.


Ankarsvik då, vi rullar på. Tränat hela juleuppehållet förutom jul och nyårsafton. Märks på killarna nu att serien byggs ihop till en bättre med tuffare motstånd och matcher. Ska bli skoj att på möta dom riktiga lirarna igen=)
Vi har haft bra fart på senaste träningarna och helt ok på den fysiska biten i spelet.

Vi avslutade seriespelet i jämtland med två matcher mot sveg och jämtland innan uppehållet med ett sargat lag. Ingen femma var komplett och ingen lina samspelda. Så vi hade som mål att spela en helt ok innebandy med de material vi hade och ta med oss 6 pionnar hem. Svegs sporthall måste jag få påpeka bara=) Vilken sjuk hall. Sjukaste jag spelat i. Livsfarlig på ren svenska. haha klätterväggsgrepp ifrån klätterväggen som står ut på banan typ=) näe den matchen var läskig. De blir heller inte lättare att spela där då alla i deras lag är minst 195cm lång. den längst måste vara 2.10 alltså=) jobbiga att möta dessa ståtliga män men vi fick bort dom som vi hade planerat.
Jämtland backade hem och kontrade bra på oss, så pass bra att matchen inte var avgjord efter 2 perioder. Vi gick ner på folk och avgjorde skiten direkt =) så skönt att se tydliga resultat när vi gör en sådan amnöver.
Sandström och karla ligger pyrt till i PP nu tror jag också ;) östa in bollar där borta....

På söndag är de match i sporthallen igen, de känns som de var ett tag sedan sist. Dom har ju hunnit med hemmamatch och någon bortamatch sedan vi var där sist. Dessutom förlorat på tok för mycket. Kan det bero på att inga trummor funnits på läktaren? =) tveksamt men kanske lyfter dom sig lite när dom hör de sambaliknande trummorna på läktaren =)
Se till att vinna nu om vi kommer dit. Får se hur de blir med den saken.

Dax för vinterpromenad, kanske man skulle tagit på sig löparskorna och dra 3 varv runt sidsjön, skönt. Så får de bli.

Ha de gött så hörs vi allesammans.

#55



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0